Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Çatalağzı İlkokulu

Telefon : 0372 264 10 31
Belgegeçer : 0372 264 10 31
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://catalagziilkokulu.meb.k12.tr
Adres : ÇATALAĞZI BELDESİ DOĞANCILAR MAH. GAZİ OSMAN PAŞA CAD. NO 47 KİLİMLİ / ZONGULDAK
VİZYON : VİZYONUMUZ: İlköğretim çağındaki her Türk çocuğunu , milletin kültürel, manevi ve demokratik değerlerini benimsemiş, Atatürkçü, bilimsel düşünceyi rehber edinmiş, ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmiş, doğayı ve çevreyi koruyup geliştiren, dünyanın her yerinde başarılı olacağına inanmış, kendine güveni tam bireyler olarak yetiştirmektir.
MİSYON : MİSYONUMUZ: Geleneksel Yöntemleri, 21. Yüzyılın Yöntemleriyle Harmanlayarak Herkese Güven Verecek şekilde; Tüm Paydaşları İle Ortak Hareket Eden ve Tüm Kurumlarında Milli Eğitim Genel Amaç Ve Temel İlkeleri Doğrultusunda Eğitim-Öğretim Faaliyetlerinin Koordinasyonunu sağlamak.
BAŞARILAR : TEMEL DEĞERLERİMİZ.  Dürüst olmak  Güvenilir olmak  Saygılı olmak  Hoşgörülü olmak  Çalışkan olmak  Yardımsever olmak  Sorumluluk Sahibi olmak  Yenilikçi olmak  Üretime dönük olmak  Yapıcı olmak  Yaratıcı olmak  Planlı olmak  Emeğe Değer Veren iş anlayışına sahip olmak  Bilgiyi öncelikli kabul ederek iş yapma anlayışına sahip olmak  Zamanı etkin kullanarak iş tamamlama anlayışına sahip olmak

Öğretmen :10
Öğrenci :130
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :1210
Öğretim Şekli :Normal Tekli (Okulumuz binası yıkılmış olduğundan Gaziosmanpaşa İlkokulunda öğlenci olarak devam etmekteyiz.
Saatler : 12:40-17:30
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis : Öğretmenlerimiz okula kendi araçları ile geliş ve gidiş yapmaktadır.
Ulaşım : Okulumuz Çatalağzı Beldesi Doğancılar mahallesinde Zonguldak-Filyos karayolu üzerinde bulunmaktadır. Zonguldak-Çatalağzı-Muslu-Göbü otobüsleri ve trenle ulaşımı kolaylıkla sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Gaziosanpaşa İlkokulu ile aynı binada eğitim ve öğretimine devam etmektedir.Çatalağzı Beldesi Doğancılar mahallesinde bulunan okulumuz Zonguldak-Filyos karayolu üzerindedir.Çatalağzı beldesine 2km.mesafededir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 13 Km ilçe Merkezine 5 Km uzaklıktadır
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Okulumuz "Beyaz Bayrak", "Okulum Temiz" ödülü almıştır. "e Twinning" faaliyetleri kapsamında "AVRUPA KALİTE ETİKETİ" paketimizi de aldık.
Diğer Hususlar : Okulumuz görev yeri olarak "Zorunlu Hizmet Bölgesi" içinde yer almaktadır.
Yazdır :